Sunca umpluta cu piersici

Piersicile se decojesc. Jumatate de piersica se aseaza pe o felie de sunca, se intinde branza, se presara cu boia si se pune in cuptor incalzit la tem

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piersici mari
  • 4 felii de sunca
  • 4 felii de branza trapista
  • boia

Mod de preparare

Piersicile se decojesc. Jumatate de piersica se aseaza pe o felie de sunca, se intinde branza, se presara cu boia si se pune in cuptor incalzit la temperatura medie, atata timp cat branza se topeste.
Alte retete simple recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciuperci umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...