Piersicile se decojesc. Jumatate de piersica se aseaza pe o felie de sunca, se intinde branza, se presara cu boia si se pune in cuptor incalzit la tem
Piersicile se decojesc. Jumatate de piersica se aseaza pe o felie de sunca, se intinde branza, se presara cu boia si se pune in cuptor incalzit la temperatura medie, atata timp cat branza se topeste.
Alte retete simple recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciuperci umplute
Vă invit să încercați o rețetă rapidă și delicioasă ...dacă sunteți în criză de timp!
Ravioli cu ciuperci si afumaturaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa