Tarta aperitiv cu carne si ciuperci
Se toaca ceapa, se prajeste in ulei, apoi se adauga carnea tocata si se caleste 10 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Se bat 2 oua cu smantana si se adauga la carne.
Se ia o forma de tarta se pune hartie de copt, si se imbraca cu aluat. Se pune compozitia peste aluatul din forma si se rade branza deasupra. Se orneaza.
Se introduce tava intr-un cuptor bine incalzit si se coace pana se rumeneste frumos deasupra.
Se lasa sa se racoreasca in forma spoi se portioneaza.
Se serveste cals dar si rece.
Foarte usor de facut si foarte buna!
Prajitura cu iaurt si fructe confiateGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa