Tocana cu mazare, carne de porc si sos de frisca este o reteta delicioasa pentru care aveti nevoie de muschiulet de porc, mazare boabe, usturoi, ceapa, ardei si frisca lichida
Tocana cu mazare, carne de porc si sos de frisca este o combinatie excelenta de legume, carne si frisca. Va dorim vizionare placuta! Reteta a fost realizata in bucataria Restaurantului Select din Oradea
Se serveste calda. Alte retete recomandate:
O prajitura fina si aromata cu stafide inmuiate in coniac, care aduce putin cu pasca fara aluat.
Desert prajitura cu ricotta si smochineDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect