Pentru tocana cu rosii se alege came de la piept, mai grasa, sau came de pe coaste. Se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura.
Pentru tocana cu rosii se alege came de la piept, mai grasa, sau came de pe coaste. Se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura. Se adauga ceapa taiata felii subtiri. Se lasa pana se prajesc. Se pune putina apa, se acopera si se fierb inabusit, adaugand din cand in cand cate o lingura de apa fierbinte, pana ce carnea este fragezita. Se adauga o lingura de bulion de rosii sau rosii curatite de coji si de seminte, sare, piper si un praf de faina. Se acopera si se lasa sa scada la cuptor.
Tocana cu rosii se serveste cu mamaliga.
Luna trecuta, site-ul meu de suflet Bucataras ne-a provocat la un concurs sponsorizat de Zepter ,iar in urma jurizarii am...
Supa crema de linte in oala ZepterGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa