Se curata burta cu lama unui cutit bine ascutit, se spala in mai multe ape reci, se freaca usor cu malai si spala din nou. Se pune sa fiarba cu multa
Se curata burta cu lama unui cutit bine ascutit, se spala in mai multe ape reci, se freaca usor cu malai si spala din nou. Se pune sa fiarba cu multa apa, pentru ca ulterior sa nu se mai adauge apa. Dupa doua ore se adauga zarzavatul de supa spalat, se continua fierberea si se scoate burta cand furculita patrunde usor in carne.
Separat se taie ceapa pestisori si se caleste cu o ceasca de ulei pana cand devine sticloasa. Se stinge ceapa cu sosul de rosii, se pun bucatile de burta taiate bucati subtiri si se acopera cratita. Dupa un sfert de ora se adauga vinul, sarea si piperul boabe.
Tocanita se serveste bine scazuta.
Alte retete care contin carne:
Tocanita din carne de porc
Tocanita de pui
Tocanita de pipote cu inimi
Nu trebuie sa stai ore intregi langa aragaz, mai mult timp iti ia sa tai ceapa pe care o folosim. Pentru ca fiind o reteta de...
Tocanita de Porc cu Bere si Legume (Reteta Video)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.