Se spala, se curata carnea de pui si se pune intr-o tigaie cu ulei, unde se prajeste putin, sa fie usor rumenita. In acest timp se toaca ceapa si se
Se spala, se curata carnea de pui si se pune intr-o tigaie cu ulei, unde se prajeste putin, sa fie usor rumenita. In acest timp se toaca ceapa si se pune in alta tigaie, unde se caleste. Morcovul se toaca marunt cu ardeiul si se adauga peste ceapa calita, unde se amesteca, punandu-se si putina apa. Dupa ce s-a rumenit carnea se scoate si se adauga si ea peste ceapa cu morcov si ardei si se lasa sa fiarba, pana mai scade apa.
Se serveste calda
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Ardei umpluti
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti