Un deliciu de toamna!!!
Se spala bine aripioarele si se pun la fiert, acoperite de apa, cu un praf de sare. Se spumeaza dupa primele clocote, apoi se adauga ciupercile curatate si feliate. Cand aripioarele au fiert, se scot din supa si se rumenesc bine in ulei. Se scot pe o farfurioara si, in acelasi ulei, se caleste ceapa taiata marunt si ardeiul feliat mic. Se lasa sa se caleasca un pic, pana incep sa aiba o stralucire, apoi se adauga rosiile date prin razatoarea mica, dupa ce le-a fost indepartata pielita. Se lasa sa scada bine sucul lasat si cand incep sa se inmoaie bine ardeiul si ceapa, se adauga si lingurita de pasata de tomate, se amesteca pana se omogenizeaza bine si se adauga si lingura de faina. Se amesteca bine si se dilueaza cu supa. Se lasa sa devina un amestec omogen, apoi se toarna in supa cu ciuperci, se lasa sa clocoteasca bine, amestecand in continuu, se potriveste de sare si piper, se adauga aripioarele rumenite, foile de dafin si se opreste focul. Se presara deasupra verdeata tocata fin.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa