Punem la fiert intr-o oala mai mare carnea taiata bucati, legumele taiate rondele, morcovii, guliile taiate cubulete, ceapa taiata marunt, usturoiul s
Punem la fiert intr-o oala mai mare carnea taiata bucati, legumele taiate rondele, morcovii, guliile taiate cubulete, ceapa taiata marunt, usturoiul si tarhonul.
Condimentam dupa gust. Cand carnea devine aproape moale adaugam orezul.
Intre timp preparam rantasul si il turnam in supa.
Apoi adaugam amestecul de frisca si lasam sa dea in clocot. Adaugam otet dupa gust.
La servire presaram cu putin tarhon.
Alte retete recomandate:
Varza cuptor
Tocanita de pipote cu inimi
Retete de post economice
Desert placinta pufoasa cu mere de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj