Punem la fiert intr-o oala mai mare carnea taiata bucati, legumele taiate rondele, morcovii, guliile taiate cubulete, ceapa taiata marunt, usturoiul s
Punem la fiert intr-o oala mai mare carnea taiata bucati, legumele taiate rondele, morcovii, guliile taiate cubulete, ceapa taiata marunt, usturoiul si tarhonul.
Condimentam dupa gust. Cand carnea devine aproape moale adaugam orezul.
Intre timp preparam rantasul si il turnam in supa.
Apoi adaugam amestecul de frisca si lasam sa dea in clocot. Adaugam otet dupa gust.
La servire presaram cu putin tarhon.
Alte retete recomandate:
Varza cuptor
Tocanita de pipote cu inimi
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa