Tocana de maruntaie

Se pregatesc maruntaiele ca pentru orice alt fel de mancare. Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei fierbinte pana cand devine sticloasa, apoi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr ficat
  • 2 rinichi
  • 1 inima
  • 1 splina
  • 4 cepe
  • sare
  • 1 ceasca de ulei
  • piper

Mod de preparare

Se pregatesc maruntaiele ca pentru orice alt fel de mancare. Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei fierbinte pana cand devine sticloasa, apoi se stinge sosul de ceapa cu bulion de rosii sau cu o rosie decojita, se adauga ficatul taiat cuburi mici, splina fiarta si taiata fasii, rinichii taiati marunt si inima taiata cuburi. Se adauga o ceasca de apa calda, se sareaza si se pipereaza dupa gust, si se fierbe inabusit pana cand mincarea scade bine.
Se serveste fierbinte, cu mamaliguta calda.

Alte retete care contin carne:

Tocanita de vita

Tocanita de pipote cu inimi

Tocanita de pui cu ceapa

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lichior de anason

Cred că voiam să prepar acest lichior de pe vremea când eram fascinată de Florin Piersic în rolul lui...

Lichior de anason
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii