Tocana de maruntaie

Se pregatesc maruntaiele ca pentru orice alt fel de mancare. Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei fierbinte pana cand devine sticloasa, apoi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr ficat
  • 2 rinichi
  • 1 inima
  • 1 splina
  • 4 cepe
  • sare
  • 1 ceasca de ulei
  • piper

Mod de preparare

Se pregatesc maruntaiele ca pentru orice alt fel de mancare. Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei fierbinte pana cand devine sticloasa, apoi se stinge sosul de ceapa cu bulion de rosii sau cu o rosie decojita, se adauga ficatul taiat cuburi mici, splina fiarta si taiata fasii, rinichii taiati marunt si inima taiata cuburi. Se adauga o ceasca de apa calda, se sareaza si se pipereaza dupa gust, si se fierbe inabusit pana cand mincarea scade bine.
Se serveste fierbinte, cu mamaliguta calda.

Alte retete care contin carne:

Tocanita de vita

Tocanita de pipote cu inimi

Tocanita de pui cu ceapa

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Cosulete cu cirese și crema de branza

Noroc cu provocările, așa mai postez și eu ceva rețete :D Glumesc ;) În ultimele două luni, au fost evenimente mai...

Cosulete cu cirese și crema de branza
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa