Tocana de miel in stil Irlandez

Mod de preparare: Spala carnea, portioneaz-o in bucati mari si prajeste-o in uleiul incins. Taie ceapa rondele. Apoi curata morcovii si taie-i rondele

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ï‚§ 800 g coaste de miel
  • ï‚§ 4 cepe mici
  • ï‚§ 2 morcovi
  • ï‚§ 3 linguri de ulei
  • ï‚§ sare
  • piper
  • ï‚§ 600 ml supa din carne
  • ï‚§ 8 cartofi mici
  • ï‚§ verdeata

Mod de preparare

Mod de preparare:

Spala carnea, portioneaz-o in bucati mari si prajeste-o in uleiul incins. Taie ceapa rondele. Apoi curata morcovii si taie-i rondele. Incinge uleiul si prajeste ceapa si morcovii timp de 3 minute.

Adauga carnea deja rumenita, sarea si piperul si supa de carne. Lasa la foc mic 30 de minute. Spala cartofii si fierbe-i in coaja, apoi curata-i si taie-i in doua. Adauga-i peste amestecul de carne si legume
Poate fi servita cu un Cabernet Sauvignon, vin vechi Classic Red Special Reserve 1996 - Medgidia

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...