Tocana de oaie cu bere

Rumeniti intr-o oala bucatile de carne, ceapa taiata julienne si morcovii taiati rondele. Dupa ce se soteaza putin, presarati cu faina si amestecand

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg carne de oaie
  • 1
  • 2 kg cartofi
  • 2-3 morcovi
  • 2 linguri faina
  • 60 gr unt
  • 1 l bere
  • 2 cepe medii
  • 1 legatura verdeata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Rumeniti intr-o oala bucatile de carne, ceapa taiata julienne si morcovii taiati rondele. Dupa ce se soteaza putin, presarati cu faina si amestecand continuu, asteptati ingrosarea sosului, apoi stingeti cu bere. Cand incepe sa fiarba, potrivit de sare si piper si adaugati verdeturile. Lasati la foc mic 40-50 de minute. Puneti cartofii care au fost taiati in sferturi si fierbeti in continuare inca 35-40 de minute.


Serviti preparatul fierbinte.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Tocanita de pipote cu inimi Tocanita de vita cu cartofi

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...