Tocana de oaie cu bere

Rumeniti intr-o oala bucatile de carne, ceapa taiata julienne si morcovii taiati rondele. Dupa ce se soteaza putin, presarati cu faina si amestecand

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg carne de oaie
  • 1
  • 2 kg cartofi
  • 2-3 morcovi
  • 2 linguri faina
  • 60 gr unt
  • 1 l bere
  • 2 cepe medii
  • 1 legatura verdeata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Rumeniti intr-o oala bucatile de carne, ceapa taiata julienne si morcovii taiati rondele. Dupa ce se soteaza putin, presarati cu faina si amestecand continuu, asteptati ingrosarea sosului, apoi stingeti cu bere. Cand incepe sa fiarba, potrivit de sare si piper si adaugati verdeturile. Lasati la foc mic 40-50 de minute. Puneti cartofii care au fost taiati in sferturi si fierbeti in continuare inca 35-40 de minute.


Serviti preparatul fierbinte.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Tocanita de pipote cu inimi Tocanita de vita cu cartofi

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert papanasi

"Aluaturi de casa"

Desert papanasi
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa