Tocana de pasare cu mamaliga este o mancare satioasa, usor de preparat. Contine carne de gaina, ceapa, bulion, mamaliga.
Tocana de pasare cu mamaliguta se gateste asa: gaina se curate si se spala, apoi se taie in bucati, care se prajesc in ulei. Se scot, cand s-au rumenit, iar in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt. Se stinge cu bulionul amestecat cu boiaua si subtiat cu apa. Se adauga usturoiul tocat marunt, se potriveste de sare si piper, apoi se toarna peste bucatile de carne si se fierbe bine. Se adauga vinul la sfarsit.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta.
Alte retete:
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Sarmale de post
M-au tentat mult preparatele lui Laurici si ale lui Alex cu somon. Am reusit sa cumpar un somon proaspat, l-am curatat,...
Chiftelute din somonOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj