Taiem slanina in cuburi mici si o punem la prajit . In untura rezultata punem ceapa taiata marunt , zarzavatul de supa taiat cubulete si carnea de vi
Taiem slanina in cuburi mici si o punem la prajit . In untura rezultata punem ceapa taiata marunt , zarzavatul de supa taiat cubulete si carnea de vita taiata si ea cuburi . Adaugam 1-2 catei de usturoi zdrobit , si prajim cateva minute amestecul , dupa care presaram peste ea lingura rasa de faina si turnam 200 ml de apa .
In timpul fierberii condimentam cu sare, foi de dafin, boabe de ienupar si piper macinat. Apa evaporata se completeaza pe parcurs, se amesteca din cand in cand cu o lingura de lemn .
Cand carnea s-a inmuiat adaugam ciupercile, curatate si feliate, cu care le mai fierbem impreuna , inca 5 minute. Cand servim tocana o stropim cu smantana.
Ca si garnitura recomandam cartofi fierti natur sau orez fiert.
Alte mancaruri recomandate
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Nelipsiti de la masa de Craciun si Revelion si musai sa facem ca-s cam buni draga mea.....
Carnati de casa afumatiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa