Pentru tocana delicioasa cu rosii si ardei se alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne de porc. Se taie bucati si se prajeste in tigaie, intr-o lingura de untura.
Pentru tocana delicioasa cu rosii si ardei se alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne de porc. Se taie bucati si se prajeste in tigaie, intr-o lingura de untura. Intr-o cratita mai mare se prajeste ceapa taiata felioare subtiri, pana se rumeneste bine. Se asaza bucatile de carne peste ceapa, se pun deasupra rosiile taiate felii, ardei grasi taiati ca fideaua si se toarna apa sau zeama de carne cit sa acopere totul.Se fierbe inabusit scuturind din cand in cand cratita, ca sa nu se lipeasca Mancarea de fund. Daca scade se adauga putina apa fierbinte pana ce carnea este bine fiarta.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta.
Dati click pe imagine daca vreti sa vedeti preparatul intreg pt. ca pozele sunt editate pe portrait. Ca sa va treaca...
Pizza chiliOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj