Pentru tocana piperata cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie fasii subtiri.
Pentru tocana piperata cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Ardeiul gras se curata de seminte, cotoare, se spala si se taie felii subtiri. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi, se fierb in apa cu sare. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Carnea se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa, impreuna cu ceapa si ardeiul gras. Se adauga boia de ardei, pasta de tomate, cimbru, 400 ml apa, sare si piper. Se fierbe cca 30 minute. La final, se adauga vin.
Tocana piperata cu carne de porc se serveste cald, cu garnitura de cartofi si patrunjel verde deasupra.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj