Tocanita de ciuperci cu carne de porc

Tocanita de ciuperci cu carne de porc este o mancare cu carne delicioasa. Pentru a prepara aceasta tocanita de ciuperci ceapa, ciupercile si usturoiul se taie marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne de porc
  • 200g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 200ml smantana
  • ulei
  • sare
  • piper
  • curry
  • 100ml vin alb
  • patrunjel.

Mod de preparare

Tocanita de ciuperci cu carne de porc este o mancare cu carne delicioasa. Pentru a prepara aceasta tocanita de ciuperci ceapa, ciupercile si usturoiul se taie marunt. Carnea se spala si se taie fasii, se caleste ceapa si usturoiul, se adauga ciupercile si carnea, apoi se prajesc bine. Se toarna vinul, se lasa sa fiarba putin, se omogenizeaza cu smantana si se fierbe pana ce sosul se ingroasa.


Tocanita de ciuperci cu carne de porc se condimenteaza cu sare, piper, curry, se aranjeaza pe farfurii si se presara patrunjel verde tocat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii