Tocanita de cremvursti

Se taie crenvurstii felii si dupa ce ceapa s-a calit se adauga in cratita si se lasa sa se caleasca impreuna putin. Se condimenteaza, se adauga apa s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cremvursti(sau parizer de calitate mai buna)
  • ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • cimbru

Mod de preparare

Se taie crenvurstii felii si dupa ce ceapa s-a calit se adauga in cratita si se lasa sa se caleasca impreuna putin. Se condimenteaza, se adauga apa si se lasa sa fiarba pana cand cremvurstii absorb aroma condimentelor. Pentru o ingrosare mai buna se poate adauga piureu de rosii sau cativa ardei.
Alte retete de mancare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...