Tocanita de curcan cu mere

Taiem in bucati carnea de curcan si o fierbem in atata apa cat sa o acopere. Condimentam cu sare si piper, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne de curcan
  • 3 mere
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper macinat
  • putina boia
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura delicat
  • 200 gr orez

Mod de preparare

Taiem in bucati carnea de curcan si o fierbem in atata apa cat sa o acopere. Condimentam cu sare si piper, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic pana ce carnea devine aporape moale.

Apoi adaugam merele feliate si le fierbem imrepuna pana devin moi. Prajim pesmetul in ulei, presaram cu boia si ingrosam sosul.

Adaugam carnea si fierbem bine, stropim cu zeama de lamaie.
Servim cu orez fiert.

Alte retete culinare

recomandate:

Pui Maryland la tava reteta lui Jamie Oliver

Ciuperci la cuptor reteta Montignac

Spaghetti carbonara reteta originala

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...