Pulpele le punem la fiert cu o cepa intreaga. Coacem ardeii, rosiile si o ceapa. Dupa ce s-au copt, le curatam si le taiem cubulete. Curatam, spalam s
Pulpele le punem la fiert cu o cepa intreaga. Coacem ardeii, rosiile si o ceapa. Dupa ce s-au copt, le curatam si le taiem cubulete. Curatam, spalam si taiem cubulete, vinetele si dovleceii.
Morcovul il curatam, spalam si il dam prin razatoarea cu ochiuri mici.
Taiem marunt o ceapa si cateii de usturoi. Intr-o cratita incapatoare
incingem ulei si calim vinetele cu dovleceii. Adaugam ceapa cruda,
usturoiul. Stingem cu sucul de rosii
si adaugam restul de legume coapte. Cand carnea este aproape fiarta, o
scoatem din zeama si o dezosam. Adaugam carnea peste legume si punem 3
foi de dafin, cimbru, piper, sare si zeama in care a fiert carnea si dam
la cuptor pana scade sosul la jumatate. Punem vinul si mai lasam 10
minute.
Scoatem de la cuptor si adaugam patrunjelul taiat marunt. Apoi se poate servi. Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-de-mancaruri.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Tocanita de pui
Supa de galuste
Friptura de vita
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti