Se spala carnea, se taie si se pune intr-un vas mare la fiert cu apa, tarhon si sare. Taiem ceapa, punem condimetele, sare, ulei, boia dulce dupa ce a
Se spala carnea, se taie si se pune intr-un vas mare la fiert cu apa, tarhon si sare.
Taiem ceapa, punem condimetele, sare, ulei, boia dulce dupa ce au fierte celelalte.
Taiem si patrunjelul verde si amestecam totul bine. Din doua linguri de faina, ulei si smantana facem un amestec pe care-l turnam peste tocanita. Lasam sa mai dea cateva clocote.
Servim cu mamamliguta
De cand am descoperit genul asta de gustari rapide, tare imi place sa le pun in practica. De multe ori, le pregatesc cu ce am...
Aperitiv briose cu ciuperciGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa