Carnea de miel se taie in bucati mari, prazul se taie felii, usturoiul se zdrobeste, morcovii se curata si se taie rondele, cartofii se taie in jumata
Carnea de miel se taie in bucati mari, prazul se taie felii, usturoiul se zdrobeste, morcovii se curata si se taie rondele, cartofii se taie in jumatati, rosiile se impart in opt iar telina se taie in felii mai mici.
In 60 ml de ulei, se prajeste carnea si se scoate apoi pe o farfurie calda. Se adauga uleiul ramas si se prajesc prazul, telina, morcovii si usturoiul pana se inmoaie. Carnea se pune inapoi in vas, se toarna vinul si supa de carne si se pune totul la fiert pentru 45 de minute, la foc mic, cu capac. Se adauga apoi ceapa si cartofii si se lasa la fiert pentru 15 minute, la foc mic, pana fierb cartofii. Se adauga rosiile, busuiocul, piperul, sarea si se mai fierbe 5 minute.
Se serveste calda.
Alte retete:
Curcan umplut
Placinta de dovleac
Friptura de vita la cuptor
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...
Taci si inghite ardelenescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa