Se toaca ceapa mai grob si se lasa la calit pana devine sticloasa, apoi se adauga, morcovii, rosia, usturoiul si ardeiul bucatele. Se mai lasa asa vre
Se toaca ceapa mai grob si se lasa la calit pana devine sticloasa, apoi se adauga, morcovii, rosia, usturoiul si ardeiul bucatele.
Se mai lasa asa vreo 5-10 minute, se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se pun pipotele, inimile si verdeata si se lasa pana sunt fierte.
Se poate servi tocanita cu mamaliguta.
Reteta Tocanita de pipote cu inimi a fost propusa de MAYA
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Vă spuneam că am achiziționat o cutie mare de lapte condensat caramelizat și îl voi folosi pentru a pregăti mai...
Desert prajitura cu ciocolata, caramel si mascarponePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura