Tocanita de pipote cu inimi

Se toaca ceapa mai grob si se lasa la calit pana devine sticloasa, apoi se adauga, morcovii, rosia, usturoiul si ardeiul bucatele. Se mai lasa asa vre

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • inimi si pipote 700-800 g
  • 5 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 rosie
  • usturoi
  • un ardei(de care vreti)
  • o legatura de patrunjel proaspat
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se toaca ceapa mai grob si se lasa la calit pana devine sticloasa, apoi se adauga, morcovii, rosia, usturoiul si ardeiul bucatele.

Se mai lasa asa vreo 5-10 minute, se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se pun pipotele, inimile si verdeata si se lasa pana sunt fierte.

Se poate servi tocanita cu mamaliguta.
Reteta Tocanita de pipote cu inimi a fost propusa de MAYA

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...