Tocanita de pipote cu inimi

Se toaca ceapa mai grob si se lasa la calit pana devine sticloasa, apoi se adauga, morcovii, rosia, usturoiul si ardeiul bucatele. Se mai lasa asa vre

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • inimi si pipote 700-800 g
  • 5 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 rosie
  • usturoi
  • un ardei(de care vreti)
  • o legatura de patrunjel proaspat
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se toaca ceapa mai grob si se lasa la calit pana devine sticloasa, apoi se adauga, morcovii, rosia, usturoiul si ardeiul bucatele.

Se mai lasa asa vreo 5-10 minute, se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se pun pipotele, inimile si verdeata si se lasa pana sunt fierte.

Se poate servi tocanita cu mamaliguta.
Reteta Tocanita de pipote cu inimi a fost propusa de MAYA

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Sikotakia riganata (Ficatei de pui in stil grecesc cu lamaie si oregano)

Sikotakia riganata (Ficatei de pui in stil grecesc cu lamaie si oregano)
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii