Se toaca marunt ceapa, iar legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc la foc mare bucatile de carne. Se adauga
Se toaca marunt ceapa, iar legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc la foc mare bucatile de carne. Se adauga in vas ceapa, morcovii, patrunjelul, napul, radacina de telina si cartofii. Se lasa la calit cateva minute, apoi se adauga bulion, boia si enibaharul, se presara faina si se toarna supa de carne. Se adauga din nou carnea si se lasa sa fiarba. Se adauga rosiile, sare, piper, cimbru si scortisoara. Se acopera cu un capac si se inabusa o ora.
Se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa