Se toaca marunt ceapa, iar legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc la foc mare bucatile de carne. Se adauga
Se toaca marunt ceapa, iar legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc la foc mare bucatile de carne. Se adauga in vas ceapa, morcovii, patrunjelul, napul, radacina de telina si cartofii. Se lasa la calit cateva minute, apoi se adauga bulion, boia si enibaharul, se presara faina si se toarna supa de carne. Se adauga din nou carnea si se lasa sa fiarba. Se adauga rosiile, sare, piper, cimbru si scortisoara. Se acopera cu un capac si se inabusa o ora.
Se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii