Calim ceapa taiata marunt in untura. Adaugam praful de boia, amestecam si diluam cu putina apa, prajim pana se evapora apa. Taiem cubulete carnea si o
Calim ceapa taiata marunt in untura. Adaugam praful de boia, amestecam si diluam cu putina apa, prajim pana se evapora apa. Taiem cubulete carnea si o adaugam la ceapa. Presaram cu care. Cand carnea devine pe jumatate moale, adaugam rosiile si ardeii taiati cubulete si putin ardei iute. Cand carnea este aproape gata, amestecam smantana cu putina supa si o turnam peste carne si lasam sa fiarba cateva minute. Servim cu galuste cu ou.
Alte retete mancare recomandate:
Ciuperci cuptor
Ciuperci umplute
Ciulama ciuperci
Marea majoritate a legumelor sunt din gradina proprie si le-am combinat cu noua gama de condimente de la Delikat.
Ghiveci cu pui la oala de lutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa