Tocanita de vitel cu galuste cu ou

Calim ceapa taiata marunt in untura. Adaugam praful de boia, amestecam si diluam cu putina apa, prajim pana se evapora apa. Taiem cubulete carnea si o

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 80 dkg spata de vitel
  • pulpa de vitel (amestecate
  • din acelasi vitel)
  • 10 dkg untura
  • 15 dkg ceapa rosie
  • 1
  • 5 dkg boia
  • 1-1 buc ardei verde
  • rosie
  • 3 dl smantana
  • 1 buc ardei iute
  • sare

Mod de preparare

Calim ceapa taiata marunt in untura. Adaugam praful de boia, amestecam si diluam cu putina apa, prajim pana se evapora apa. Taiem cubulete carnea si o adaugam la ceapa. Presaram cu care. Cand carnea devine pe jumatate moale, adaugam rosiile si ardeii taiati cubulete si putin ardei iute. Cand carnea este aproape gata, amestecam smantana cu putina supa si o turnam peste carne si lasam sa fiarba cateva minute. Servim cu galuste cu ou.
Alte retete mancare recomandate:

Ciuperci cuptor

Ciuperci umplute

Ciulama ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...