Se spala carnea si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul, iar apoi se maruntesc. Se spala rosia si ardeiul si taie cubulete mici. Se pune ule
Se spala carnea si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul, iar apoi se maruntesc. Se spala rosia si ardeiul si taie cubulete mici.
Se pune ulei la incins si se caleste ceapa. Se ia de pe foc, se adauga boia si carnea. Se pune inapoi pe foc si se toarna 100 ml apa. Se condimenteaza cu sare, piper si usturoi, se adauga ardeiul si rosia taiate si se mai fierbe aprox. 1 ora.
Daca se evapora zeama, se mai poate turna putina apa. Nu foarte multa, doar cat sa impiedice carnea sa se arda. Sosul trebuie sa fie dens.
Se serveste cu cus-cus sau paste.
Alte retete recomandate:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/10814/Cartofi-la-cuptor/">Cartofi la cuptor
Musaca de vinete
Mancare de mazare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa