Tocanita picanta

Tocanita picanta este delicioasa. Pentru a prepara aceasta tocanita aveti nevoie de carne de porc, ulei, sos picant si condimente.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 4-5 cepe
  • 75 ml ulei
  • 2 linguri de sos picant
  • sare
  • piper si
  • delicat.

Mod de preparare

Tocanita picanta este delicioasa. Pentru a prepara aceasta tocanita, punem in cratita uleiul, ceapa si carnea, lasam la calit pana scade sucul de la carne, apoi adaugam sosul, sarea, piperul, delicatul si o cana de apa calda si lasam sa fiarba  acoperita cu capac la foc domol. Daca fierbe mai greu, adaugam apa calda. Cand este gata, decoram cu verdeata.


Tocanita picanta se serveste cu mamaliguta sau piure de cartofi, salata de varza calita, castraveti sau gogosari murati.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de mazare, dovlecel si broccoli

Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...

Supa crema de mazare, dovlecel si broccoli
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca