Tocanita Znojmo

Carnea curatata se taie cubulete, apoi se prajeste cu masura, uscata. Untura se adauga dupa evaporare. Punem zeama de oase sau apa, apoi mai fierbem

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 160 g carne de vita
  • 200 g grasime
  • 20 g ceapa oparita
  • 20 g castraveti murati geluiti
  • 5-10 g faina alba

Mod de preparare

Carnea curatata se taie cubulete, apoi se prajeste cu masura, uscata. Untura se adauga dupa evaporare. Punem zeama de oase sau apa, apoi mai fierbem impreuna cu ceapa oparita. Carnea moale se presara cu faina, adaugam castravetii decojiti si geluiti, apoi mai prajim pana sunt gata.
Alte mancaruri romanesti

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert american apple pie

Placinta americana cu mere, cu un blat fraged facut cu unt, o umplutura de mere dulci si aromate cu scortisoara si un topping...

Desert american apple pie
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise