Tochitura ca la crama

Muschiuletul de porc se spala si se taie in bucati mari (3-4 de persoana) care se pun la prajit in ulei incins. Usturoiul se piseaza bine cu sare iar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pt.5 persoane:
  • 750 g muschiulet de porc
  • 250 g brinza telemea de oi
  • 5 oua
  • 4 catei usturoi
  • 100 ml.ulei
  • 2 linguri unt
  • sare si piper
  • 450 g malai

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se spala si se taie in bucati mari (3-4 de persoana) care se pun la prajit in ulei incins.

Usturoiul se piseaza bine cu sare iar cind bucatile de muschi sunt aproape prajite se toarna peste acestea si se intrerupe prajirea.

Intre timp se pregateste o mamaliga care se toarna intr-un platou rotund , peste care se asaza bucatile de carne,ouale prajite ochiuri si brinza rasa pe deasupra.
Pofta buna!

Reteta Tochitura ca la crama a fost propusa de perte pe forum culinar.ro

Alte retete traditionale gasiti aici:

Ardei copti cu mamaliguta,

Ciorba de vacuta,

Papricas de pui cu smantana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu nuca si scortisoara

M-am insiprat de pe blogul Savori urbane

Desert cornulete cu nuca si scortisoara
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca