Tochitura taraneasca din purcel afumat este delicioasa. Pentru prepararea tocanitei aveti nevoie de muschiulet, costita, carnat si slanina.
Tochitura taraneasca din purcel afumat este delicioasa. Pentru prepararea tocanitei, tocam slanina cubulete si o punem la topit, adaugam costita, carnatul si muschiuletul taiate bucati mai mari, prajim 10 minute, apoi adaugam 2 pahare de apa si lasam sa fiarba pana scade apa.
Tochitura taraneasca din purcel afumat se serveste cu ochiuri, branza framantata si mamaliga cu lapte acru (iaurt).
Aveam eu în plan un Cheesecake pregătit la Slow Cooker, dar întâmplarea a făcut să descopăr că pot...
Cheesecake cu ciocolata la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiuneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj