Pentru turnedo cu carne de vita si conopida muschiul de vita se spala, se portioneaza si se sareaza. Painea se curata de coaja si se taie in 5 felii.
Pentru turnedo cu carne de vita si conopida muschiul de vita se spala, se portioneaza si se sareaza. Painea se curata de coaja si se taie in 5 felii. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Conopida se curata, se desface buchetele si se tine 20 minute in apa cu sare. Conopida se fierbe in apa cu sare si lapte. Bucatile de muschi se frig intr-o tigaie in 75 ml ulei. Separat, se prajesc feliile de paine in 75 ml ulei. Pe fiecare felie de paine (cruton) se monteaza cate o bucata de muschi, deasupra se pune conopida si se toarna smantana. Se presara cascaval ras si se introduce la cuptor pentru gratinare.
Turnedoul cu carne de vita si conopida se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa