Se curata burta, si se spala in mai multe ape reci si calde. Se freaca bine cu malai, dupa care se spala din nou si se pune bucata intreaga la fiert c
Se curata burta, si se spala in mai multe ape reci si calde. Se freaca bine cu malai, dupa care se spala din nou si se pune bucata intreaga la fiert cu apa rece. Se fierbe descoperit la foc mic doua ore, dupa care se adauga zarzavatul pentru supa curatat si spalat. Dupa alte doua ore, burta se scoate, se taie fasii si se pune in farfurie cu zeama in care a fiert. Dupa gust, peste burta se adauga otet, sare, zeama de usturoi strecurata si un galbenus batut.
Se presara cu verdeata tocata si se serveste fierbinte.
Alte retete:
Ciorba de burta
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Salam de biscuiţi, reţetă cu cocos
Salam de biscuiţi, reţetă cu cocosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa