Se curata burta, si se spala in mai multe ape reci si calde. Se freaca bine cu malai, dupa care se spala din nou si se pune bucata intreaga la fiert c
Se curata burta, si se spala in mai multe ape reci si calde. Se freaca bine cu malai, dupa care se spala din nou si se pune bucata intreaga la fiert cu apa rece. Se fierbe descoperit la foc mic doua ore, dupa care se adauga zarzavatul pentru supa curatat si spalat. Dupa alte doua ore, burta se scoate, se taie fasii si se pune in farfurie cu zeama in care a fiert. Dupa gust, peste burta se adauga otet, sare, zeama de usturoi strecurata si un galbenus batut.
Se presara cu verdeata tocata si se serveste fierbinte.
Alte retete:
Ciorba de burta
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Este o reteta preluata de la bucataras Ela. Mi-a placut mult cum arata, modul cum se prepara si stiind ca alor mei le plac...
Tarta cu dovlecei si baconOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj