Pentru tuslamaua de burta cu picior de vitel se spala in mai multe ape si se curata cu sare pana raman albe, o bucata de burta si un picior de vitel.
Pentru tuslamaua de burta se spala in mai multe ape si se curata cu sare pana raman albe, o bucata de burta si un picior de vitel. Se pun la fiert in apa, cu un morcov, un patrunjel, o ceapa si o foaie de dafin. Cand sunt gata, se scot din apa si dupa ce s-au racorit, se taie in bucatele potrivite, atat burta, cat si carnea de pe picior. Se asaza intr-o cratita.
Separat se prajesc usor in untura doi morcovi dati pe razatoare. Se adauga putina faina. Se stinge cu zeama in care a fiert burta. Se lasa sa fiarba inabusit, se trece sosul prin sita, se bate cu un galbenus, se adauga zeama de lamaie sau otet si se toarna in cratita peste burta. Se lasa sa mai fiarba impreuna, dar la foc mic, pentru ca oul sa nu se taie.
Tuslamaua de burta se serveste fierbinte.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii