O ceapa o taiem rondele si o prejim in putina untura sau ulei pana devine galbuie, adaugam 1/2 lingurita de chimion, varza, 3-4 dl apa si le fierbem p
O ceapa o taiem rondele si o prejim in putina untura sau ulei pana devine galbuie, adaugam 1/2 lingurita de chimion, varza, 3-4 dl apa si le fierbem pana s inmoaie. Din cealalta ceapa, putina boia si untura preparam un sos, in care fierbem carnea afumata taiata in cubulete de grosimea unui deget. Cand carnea este aproape fiarta adaugam rondelele de carnati afumati si continuam fierberea. La urma amestecam carnurile cu varza, daca trebuie punem sare, apoi fierbem totul impreuna.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Delicii de Paste Va invit sa incercati o prajitura delicioasa cu mere. Data viitoare cand o voi face, voi pune cel putin 1.5...
Desert prajitura cu mere, crema de vanilie si bezeaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa