O ceapa o taiem rondele si o prejim in putina untura sau ulei pana devine galbuie, adaugam 1/2 lingurita de chimion, varza, 3-4 dl apa si le fierbem p
O ceapa o taiem rondele si o prejim in putina untura sau ulei pana devine galbuie, adaugam 1/2 lingurita de chimion, varza, 3-4 dl apa si le fierbem pana s inmoaie. Din cealalta ceapa, putina boia si untura preparam un sos, in care fierbem carnea afumata taiata in cubulete de grosimea unui deget. Cand carnea este aproape fiarta adaugam rondelele de carnati afumati si continuam fierberea. La urma amestecam carnurile cu varza, daca trebuie punem sare, apoi fierbem totul impreuna.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa