Varza cu struguri

Se pune jumatate de ceapa taiata rondele la calit, se adauga carnea taiata felii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper, se lasa pana se rumesc si

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700 gr pulpa de porc
  • 1 varza
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de ulei
  • ½ litru de must sau vin proaspat
  • 2 ciorchini de struguri
  • 1 buchet de marar
  • smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune jumatate de ceapa taiata rondele la calit, se adauga carnea taiata felii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper, se lasa pana se rumesc si se toarna must peste ele.

Cand se evapora mustul, se adauga fasiile subtiri de varza, mustul ramas se acopera, se amesteca din cand in cand si se lasa la fiert pana devin moi.

Inainte de luarea de pe foc, se adauga jumatatile de boabe de struguri fara samburi si dupa gust se poate ingrosa mancarea cu smantana.
Alte retete mancare recomandate

Ciuperci umplute

Dovlecei umpluti

Spanac cu orez

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!