Se pune jumatate de ceapa taiata rondele la calit, se adauga carnea taiata felii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper, se lasa pana se rumesc si
Se pune jumatate de ceapa taiata rondele la calit, se adauga carnea taiata felii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper, se lasa pana se rumesc si se toarna must peste ele.
Cand se evapora mustul, se adauga fasiile subtiri de varza, mustul ramas se acopera, se amesteca din cand in cand si se lasa la fiert pana devin moi.
Inainte de luarea de pe foc, se adauga jumatatile de boabe de struguri fara samburi si dupa gust se poate ingrosa mancarea cu smantana.
Alte retete mancare recomandate
Ciuperci umplute
Dovlecei umpluti
Spanac cu orez
Bucatarasul a lansat o provocare/concurs cum ca sa-i facem lu’domnu’ politist Godina o reteteta cu dedicatie,...
Facaluita lu’ Godina la slow cooker Crock-Pot 4,7 L DigitalOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj