Vinete cu carne

Carnea taiata bucatele, se fierbe inabusit impreuna cu o ceapa impartita in sferturi. Cind este aproape gata, se adauga vinetele taiate in lung si apo

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. carne
  • 300 gr. vinete
  • 1 buc. ceapa
  • 200 gr. rosii
  • verdeata
  • usturoi

Mod de preparare

Carnea taiata bucatele, se fierbe inabusit impreuna cu o ceapa impartita in sferturi. Cind este aproape gata, se adauga vinetele taiate in lung si apoi rosiile, verdeata si usturoiul si se pun la cuptor.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...