Vinete cu carne si rosii

Pentru vinete cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie cateva vinete, fara sa se curete de coaja, in bucati potnvite.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carne
  • 3 vinete mijiocii
  • 2 linguri untura
  • 1 lingura bulion sau
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras
  • sare.

Mod de preparare

Pentru vinete cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie cateva vinete, fara sa se curete de coaja, in bucati potnvite. Se oparesc cu apa sarata, in care se lasa sa stea 10 minute. Se storc apoi bine cu mana si se pun intr-un servet sa se scurga. Se infierbanta untura intr-o tigaie, se pun vinetele sa se rumeneasca putin si se asaza apoi in cratita cu came. Se adauga sare, daca este necesar, apoi o lingura de bulion de rosii indoit cu apa, sau rosii taiate in doua, si un ardei gras taiat marunt. Se dau la cuptor.


Vinetele cu carne se servesc calde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii