Vinete cu carne si rosii

Pentru vinete cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie cateva vinete, fara sa se curete de coaja, in bucati potnvite.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carne
  • 3 vinete mijiocii
  • 2 linguri untura
  • 1 lingura bulion sau
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras
  • sare.

Mod de preparare

Pentru vinete cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie cateva vinete, fara sa se curete de coaja, in bucati potnvite. Se oparesc cu apa sarata, in care se lasa sa stea 10 minute. Se storc apoi bine cu mana si se pun intr-un servet sa se scurga. Se infierbanta untura intr-o tigaie, se pun vinetele sa se rumeneasca putin si se asaza apoi in cratita cu came. Se adauga sare, daca este necesar, apoi o lingura de bulion de rosii indoit cu apa, sau rosii taiate in doua, si un ardei gras taiat marunt. Se dau la cuptor.


Vinetele cu carne se servesc calde.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de spanac cu ochiuri

Pentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...

Tocanita de spanac cu ochiuri
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa