Rupem painea bucatele si o inmuiem in lapte. Amestecam carnea cu oul, Painea inmuiata, parmezan, patrunjel, usturoiul tocat, un praf de sare si putin
Rupem painea bucatele si o inmuiem in lapte. Amestecam carnea cu oul,
Painea inmuiata, parmezan, patrunjel, usturoiul tocat, un praf de sare si putin piper.
Formam piftelute mici si le trecem prin faina.
Apoi le prajim in putin ulei.
Taiem cate o felie de-a lungul vinetelor.
Scobim miezul si-l taiem cubulete.
Intr-o tigaie calim usor prazul tocat,
apoi adaugam cubuletele de vinete, sare, piper.
si la urma piftelutele.
Umplem vinetele cu aceasta compozitie,
alternand cu branza si rosiile taiate cubulete.
Le asezam in tava
si le coacem in cuptor, la 200 grade C, 30 minute.
Pofta buna!
Reteta Vinete cu chiftelute (piftelute) propusa de PaulaM
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Avand niste carne de pui, piept si pulpe, fierte m-am gandit ca ar fi bune intr-o salata. Foarte buna a iesit.
Salata de pui cu branzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura