Vinete umplute cu piept de pui, naut si oua de prepelita

Un preparat de toamna

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 vinete
  • ½ piept de pui
  • 200 gr naut din conserva
  • 1 ceapa mare
  • 8 oua de prepelita
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 linguri ulei de masline
  • Sare
  • piper
  • Boia dulce afumta
  • Patrunjel penru decor

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste impreuna cu pieptul de pui tocat in putin ulei de masline. Se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata. Se adauga apoi boabele de naut si pasta de tomate amestecata cu putina apa.

Se spala vinetele, se taie in doua si se scobesc in mijloc sub forma unor barcute.

Se asaza vinetele intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei de masline si apoi se umple fiecare cu compozitia din piept de pui si naut.

Se dau la cuptor 30 de minute cu vasul acoperit cu folie de aluminiu, apoi se scot, se indeparteaza folia si facem cate doua cuiburi la fiecare vanata in care vom pune oua de prepelita.

Se mai dau la cuptor 3 min. Servim vintele caldute ornate cu patrunjel.

Pofta buna !

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salau in stil marocan -nr. 1400

  "Retete pentru mese in familie"  ...... am ajuns la 1400 de retete impartasite cu drag  cu...

Salau in stil marocan -nr. 1400
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca