Vita cu hribi, crumble de alune si sos de Porto este o reteta de mancare absolut delicioasa. O friptura de vita delicioasa servita intr-un mod perfect pentru o masa de sarbatoare.
Muschiul de vita se fasoneaza, se portioneaza si se asezoneaza. Hribele se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare, piper boabe, foi de dafin si usturoi. Crutoanele, ciupercile uscate si alunele se proceseaza intr-un blender pana rezulta un pesmet aromat caruia i se poate adauga sare si piper. Fisticul se proceseaza de asemenea pana devine praf. Zaharul se topeste intr-o tigaie, apoi se stinge cu vinul de Porto si se gateste pana se reduce lichidul la jumatate, la urma se adauga untul.
Reteta propusa de Chef Horia Simon
Intr-o farfurie se pune pesmetul aromat, apoi cu grija se asaza ciupercile si muschiul de vita. Totul se decoreaza cu frunze de rucola si praf de fistic. La urma se adauga sosul de Porto.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti