E usor sa gatiti carnea, cartofii si budincile, dar e important sa va sincronizati operatiunile. Inainte de a incepe, trebuie sa aveti toate legumel
E usor sa gatiti carnea, cartofii si budincile, dar e important sa va sincronizati operatiunile. Inainte de a incepe, trebuie sa aveti toate legumele deja pregatite, iar aluatul pentru budinca Yorkshire sa fie facut. Daca aveti totul gata, puteti pune budinca la copt imediat ce scoateti carnea din cuptor.
Preincalziti cuptorul la 230°C (treapta 8 la cel pe gaz), iar pe plita incingeti o tava mare, cu fundul gros. Frecati cu sare si piper carnea de vita
Treceti compozitia rezultata printr-o sita mare (folosind o lingura pentru a o forta sa se strecoare) si aduceti la masa intr-o sosiera preincalzita sosul pentru friptura.
Alte retete recomandate:
Ciuperci la cuptor
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj