Margarina se pune intr-o tigaie si se topeste, se adauga ceapa taiata marunt, usturoiul, cimbrul, sarea si piperul, se calesc toate pana ceapa devine
Margarina se pune intr-o tigaie si se topeste, se adauga ceapa taiata marunt, usturoiul, cimbrul, sarea si piperul, se calesc toate pana ceapa devine aurie cam 3- 5 minute la foc portivit-mare.
Cand ceapa e aurie se adauga carnea si ardeiul gras, se amesteca si se lasa pe foc cam vreo 6-8 minute pana cand carnea nu mai e roz.
Se adauga vinul si se lasa focul mai mic. Acoperiti cu un capac si lasati cam 5 minute.
Intr-un castronel se amesteca cana de supa vita cu amidonul pana acesta se dizolva, se toarna peste carne se da focul din nou mai mare si se amesteca pana cand sosul s-a ingrosat. se ia de pe foc si se serveste pe orez sau pe langa, cum vreti voi.
Pofta buna!
Reteta Vita usturoiata cu ardei gras verde a fost propusa de pupacel pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vita gasiti aici:
Mancare cu carne de vita si Guinness,
Hamburger cu carne de vita,
Salata carne de vita si verdeata