Vitel cu sos de toamna

Carnea condimentata prajiti-o la gratar. Cand o intoarceti, aruncati pe carbunii incinsi 1 lingura amestec de condimente si ierburi aromate. Acoperit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 felii muschi de vitel
  • 500 gr maioneza
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 50 gr nuci
  • 50 gr boabe de struguri necopti
  • 1 frunza dafin
  • 2 cuisoare
  • 1 lingura amestec mirodenii: patrunjel
  • tarhon
  • piper negru
  • piper rosu
  • boia
  • chimen
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea condimentata prajiti-o la gratar. Cand o intoarceti, aruncati pe carbunii incinsi 1 lingura amestec de condimente si ierburi aromate. Acoperiti gratarul pentru ca toate aromele sa fie absorbite de carne. Scoateti carnea intr-un castron, acoperiti si tineti la cald pana cand se prepara sosul astfel: in maioneza rece, adaugati zeama de lamaie, nucile, boabele de struguri necopti, dafinul si cuisoarele. Amestecati pentru omogenizare.


Sosul obtinut se serveste alaturi de carnea calda.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Tocanita din carne de vita cu cartofi Tocanita de ciuperci

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert sufleu de branza cu capsuni

Un desert rapid, ușor și tare bun.

Desert sufleu de branza cu capsuni
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea