Vitel cu sos de toamna

Carnea condimentata prajiti-o la gratar. Cand o intoarceti, aruncati pe carbunii incinsi 1 lingura amestec de condimente si ierburi aromate. Acoperit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 felii muschi de vitel
  • 500 gr maioneza
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 50 gr nuci
  • 50 gr boabe de struguri necopti
  • 1 frunza dafin
  • 2 cuisoare
  • 1 lingura amestec mirodenii: patrunjel
  • tarhon
  • piper negru
  • piper rosu
  • boia
  • chimen
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea condimentata prajiti-o la gratar. Cand o intoarceti, aruncati pe carbunii incinsi 1 lingura amestec de condimente si ierburi aromate. Acoperiti gratarul pentru ca toate aromele sa fie absorbite de carne. Scoateti carnea intr-un castron, acoperiti si tineti la cald pana cand se prepara sosul astfel: in maioneza rece, adaugati zeama de lamaie, nucile, boabele de struguri necopti, dafinul si cuisoarele. Amestecati pentru omogenizare.


Sosul obtinut se serveste alaturi de carnea calda.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Tocanita din carne de vita cu cartofi Tocanita de ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gogosi pufoase la cuptor

Este prima data cand fac aceste gogosele si chiar mi-au iesit foarte delicioase. Reteta am luat-o de la Laura Adamache.

Gogosi pufoase la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca