• fasonati carnea de vita daca este nevoie• adaugati toate ingredientele in punga speciala pentru vidat FoodSaver• vidati
• fasonati carnea de vita daca este nevoie
• adaugati toate ingredientele in punga speciala pentru vidat FoodSaver
• vidati vrabioara cu aparatul de vidare FoodSaver apasand butonul pentru extra umiditate si folosind un servetel in punga pentru a absorbi sucurile create in exces
• introduceti vrabioara la 55 de grade in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox (abia cand apa din SousVide a atins temperatura setata)
• scoateti-o dupa 14 h si lasati-o sa se odihneasca cca 30 de minute
• optional, puteti incinge o tigaie si o puteti sota in unt cu putin ulei pana cand aceasta se va rumeni
• se serveste medium.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori mai mult decat esentiali.
Mi-am obișnuit familia ca în diminețile de weekenduri să se delecteze cu ceva mai special la mic dejunurile...
Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanosDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata