Ardei umpluti, fara orez

Se pune cuptorul la incalzit la 225 grade C. Bacon-ul se taie in feliute si se prajeste. Se pune sa se scurga pe servetele de hartie. Se amesteca pat

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g pachet bacon
  • 1 cutie pate
  • 200 g
  • 2 oua
  • 250 g branza proaspata
  • 2 linguri faiana
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • 2 linguri ceapa verde
  • 5 lingurita cimbru
  • 4 ardei
  • diferit colorati
  • 1 cutie rosii in suc de rosii
  • sare
  • boia de ardei
  • cascaval ras

Mod de preparare

Se pune cuptorul la incalzit la 225 grade C. Bacon-ul se taie in feliute si se prajeste. Se pune sa se scurga pe servetele de hartie. Se amesteca pateul, ouale, branza, faina si condimentele, intr-un castron. Ardeii se taie in doua, pe lungime. Se umplu cu crema de pate si se pun intr-o forma rezistenta la foc, unsa cu grasime. Se amesteca rosiile cu sare si boia. Se toarna langa ardei. Se pun la cuptor. Cascavalul ras se pune peste ardei dupa ardeii au stat in cuptor circa 20 min. Se mai lasa circa 20 minute. Se presara apoi bacon-ul.


Reteta propusa de Elena of Sweden pe forumul culinar.ro

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...