Ardei umpluti, fara orez

Se pune cuptorul la incalzit la 225 grade C. Bacon-ul se taie in feliute si se prajeste. Se pune sa se scurga pe servetele de hartie. Se amesteca pat

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g pachet bacon
  • 1 cutie pate
  • 200 g
  • 2 oua
  • 250 g branza proaspata
  • 2 linguri faiana
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • 2 linguri ceapa verde
  • 5 lingurita cimbru
  • 4 ardei
  • diferit colorati
  • 1 cutie rosii in suc de rosii
  • sare
  • boia de ardei
  • cascaval ras

Mod de preparare

Se pune cuptorul la incalzit la 225 grade C. Bacon-ul se taie in feliute si se prajeste. Se pune sa se scurga pe servetele de hartie. Se amesteca pateul, ouale, branza, faina si condimentele, intr-un castron. Ardeii se taie in doua, pe lungime. Se umplu cu crema de pate si se pun intr-o forma rezistenta la foc, unsa cu grasime. Se amesteca rosiile cu sare si boia. Se toarna langa ardei. Se pun la cuptor. Cascavalul ras se pune peste ardei dupa ardeii au stat in cuptor circa 20 min. Se mai lasa circa 20 minute. Se presara apoi bacon-ul.


Reteta propusa de Elena of Sweden pe forumul culinar.ro

Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii