Se foloseste piureul cald, care se amesteca cu doua oua intregi, batute spuma, cu chimen pisat si trei linguri de faina. Se framanta un aluat moale c
Se foloseste piureul cald, care se amesteca cu doua oua intregi, batute spuma, cu chimen pisat si trei linguri de faina. Se framanta un aluat moale care se intinde pe un prosop curat, presarat cu o lingura de faina. Se pune coca pe un prosop si se acopera cu legume fierte bine, scurse, racite si calite in unt. Legumele se amesteca cu parmezan ras sau cascaval dupa ce au fost calite in unt. Se face prosopul sul, apucand de cele doua capete, se asaza sulul intr-o cratita pusa in alta cratita cu apa calda si se fierbe jumatate de ora la foc mic. Se scoate din cratita, se pune pe o farfurie si se scoate prosopul.
Budinca se taie felii si se serveste calda, cu smantana.
Alte retete mincare
Musaca de vinete
Iahnie de fasole
Ciulama de ciuperci
Un an minunat petrecut alaturi de oameni si mai minunati!Bucataras.ro este a doua mea familie si ma bucur ca pe o parte...
Tort "1 an de Bucataras" (reteta 200)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj