Se foloseste piureul cald, care se amesteca cu doua oua intregi, batute spuma, cu chimen pisat si trei linguri de faina. Se framanta un aluat moale c
Se foloseste piureul cald, care se amesteca cu doua oua intregi, batute spuma, cu chimen pisat si trei linguri de faina. Se framanta un aluat moale care se intinde pe un prosop curat, presarat cu o lingura de faina. Se pune coca pe un prosop si se acopera cu legume fierte bine, scurse, racite si calite in unt. Legumele se amesteca cu parmezan ras sau cascaval dupa ce au fost calite in unt. Se face prosopul sul, apucand de cele doua capete, se asaza sulul intr-o cratita pusa in alta cratita cu apa calda si se fierbe jumatate de ora la foc mic. Se scoate din cratita, se pune pe o farfurie si se scoate prosopul.
Budinca se taie felii si se serveste calda, cu smantana.
Alte retete mincare
Musaca de vinete
Iahnie de fasole
Ciulama de ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa