Budinca de cartofi cu carne tocata

Se moaie painea in lapte si se stoarce putin. Se amesteca cu oul, ceapa tocata si carnea. Se condimenteaza cu sare, piper, patrunjel verde tocat. Cart

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 felii paine mai veche
  • 1 kg cartofi
  • o ceapa
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 500 g carne tocata
  • un ou
  • 200 ml lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se moaie painea in lapte si se stoarce putin. Se amesteca cu oul, ceapa tocata si carnea. Se condimenteaza cu sare, piper, patrunjel verde tocat. Cartofii se pun la fiert in apa sarata. Se scot se curata si se fac piure, apoi se amesteca cu 30 g unt si laptele. Se condimenteaza dupa gust. Se ia o forma de sticla si se unge putin. Se pune carnea si pireul. Se da compozitia 45 min la cuptor. Se serveste rece sau calda. Se presara cu patrunjel verde tocat.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...