Se moaie painea in lapte si se stoarce putin. Se amesteca cu oul, ceapa tocata si carnea. Se condimenteaza cu sare, piper, patrunjel verde tocat. Cart
Se moaie painea in lapte si se stoarce putin. Se amesteca cu oul, ceapa tocata si carnea. Se condimenteaza cu sare, piper, patrunjel verde tocat. Cartofii se pun la fiert in apa sarata. Se scot se curata si se fac piure, apoi se amesteca cu 30 g unt si laptele. Se condimenteaza dupa gust. Se ia o forma de sticla si se unge putin. Se pune carnea si pireul. Se da compozitia 45 min la cuptor. Se serveste rece sau calda. Se presara cu patrunjel verde tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa