Budinca de cartofi cu sunca sau parizer si cascaval

Untul bine frecat se amesteca cu cartofii fierti si trecuti prin masina de carne, cu galbenusurile de ou, sunca sau parizerul taiate bucatele, sare, p

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi fierti
  • 2 linguri unt sau margarina
  • 2 oua
  • 100 gr. sunca sau parizer
  • 50 gr. cascaval
  • sare

Mod de preparare

Untul bine frecat se amesteca cu cartofii fierti si trecuti prin masina de carne, cu galbenusurile de ou, sunca sau parizerul taiate bucatele, sare, piper, iar la urma albusurile spuma. Se amesteca bine totul si se toarna in forma unsa bine si presarata cu pesmet. Se fierbe in baia de apa o jumatate de ora, se rastoarna
Se serveste cu cascaval ras si sunca sau parizer taiat fin, pe deasupra

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...