Cachelada de Leon este o mancare tipic spaniola cu cartofi noi si carnati pe care o veti intalni in regiunea Castilla y Leon din Spania. Este de fapt o mancare ce are ca ingrediente principale cartofii noi si chorizo.
Curatati si spalati cartofii, dupa care taiati-i in bucatai mai mari. Intr-o oala cu multa apa puneti bucata intreaga de chorizo si cartofii taiati. Aduceti la punctul de fierbere, apoi dati focul la mic, fara ca apa sa mai faca bulbuci mari. Mai lasati 15 minute.
Scurgeti de apa si taiati carnatul in rondele. Puneti cartofii si feliutele de carnat pe farfurii si turnati atata ulei cat sa se impregneze bine cartofii si sare de mare, si apoi patrunjelul tocat.
Presarati patrunjel si sare si serviti cartofii noi cu chorizo calzi.
Au trecut zilele toride de vara si au sosit zilele ploioase si racoroase. Ce merge mai bine decat o tocanita cu carne si...
Tocanita de legume cu carne de porcOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj