Cartofii se curata, se spala si se taie felii potrivite,dar nu se patrunde pana jos (se lasa un cotor). Mezelurile si cascavalul se taie bucati si se
Cartofii se curata, se spala si se taie felii potrivite,dar nu se patrunde pana jos (se lasa un cotor). Mezelurile si cascavalul se taie bucati si se pune in fiecare crestatura ce doriti. Deasupra se pune cascaval sau branza si se inveleste cartoful in folie de aluminiu. Se dau la cuptor aproximativ 1 h pana se inmoaie (mai incercati cu scobitoarea din cand in cand.
Se servesc calzi!
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa