Cartofii se curata, se spala si se taie felii potrivite,dar nu se patrunde pana jos (se lasa un cotor). Mezelurile si cascavalul se taie bucati si se
Cartofii se curata, se spala si se taie felii potrivite,dar nu se patrunde pana jos (se lasa un cotor). Mezelurile si cascavalul se taie bucati si se pune in fiecare crestatura ce doriti. Deasupra se pune cascaval sau branza si se inveleste cartoful in folie de aluminiu. Se dau la cuptor aproximativ 1 h pana se inmoaie (mai incercati cu scobitoarea din cand in cand.
Se servesc calzi!
Alte retete recomandate:
Ne place mult fisticul, aroma lui si m-am gandit sa il combin intr-un tort, cu un jeleu de visine. Pasta de fistic am...
Desert tort cu crema de fistic si jeleu de visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj