Cartofi acordeon

Cartofii se curata, se spala si se taie felii potrivite,dar nu se patrunde pana jos (se lasa un cotor). Mezelurile si cascavalul se taie bucati si se

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi de marime potrivita
  • mezeluri (salam
  • sunca
  • kaizer etc)
  • cascaval
  • branza
  • crema de branza
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se taie felii potrivite,dar nu se patrunde pana jos (se lasa un cotor). Mezelurile si cascavalul se taie bucati si se pune in fiecare crestatura ce doriti. Deasupra se pune cascaval sau branza si se inveleste cartoful in folie de aluminiu. Se dau la cuptor aproximativ 1 h pana se inmoaie (mai incercati cu scobitoarea din cand in cand.


Se servesc calzi!

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa