Cartofii bavarezi sunt deliciosi, si reprezinta un pranz sau o cina consistenta, si foarte usor de preparat.
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele. intre timp, se amesteca cu telul smantana si cascavalul, se condimenteaza cu putina sare si cu ceapa rosie razuita si se adauga carnatii taiati rondele. Cartofii si compozitia de smantana se pun intr-un vas termorezistent uns si totul se coace in cuptor pana cand cartofii absorb integral compozitia de smantana. Cand este gata, bucatile de carnati se asaza deasupra in forma de stea si se prajesc in cuptorul incins pentru inca 10 minute.
Cartofii bavarezi se servesc calzi.
Alt curcan a poposit la mine in bucatarie . L-am preparat la cuptor sa omenesc musafirii cu carnita proaspata .
Curcan la cuptor cu busuioc si rozmarinIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.